Skip to content

O NAMA

Naša istorija

Kao privatna građevinska firma koja postoji od 2010. godine Vulkan Construction Manufacture System d.o.o. se bavi uređenjem enterijera privatnih i javnih objekata. Za kratak period na tržištu ukazano nam je poverenje velikog broja poslovnih kompanija.

Vulkan Construction Manufacture System je spreman da ponudi usluge širokog spektra od projektovanja, izvođenja pojedinačnih i kompletnih radova od koncepta do konačno izvedenog stanja. Takođe u ponudi imamo usluge čišćenja i obezbeđenja, zimske službe, “hotel” servisa, haus majstora i još mnogo toga. 

Kontakirajte nas za više informacija na mejl:                        office @vulkancms.co.rs

 

Cilj

Osnovni cilj firme je da klijentima pruži vrhunske usluge i u dogovorenom roku.

Kliknite ovde i detaljno se upoznajte sa svim našim uslugama. Kako bismo stekli vaše poverenje, dajemo garanciju na izvedene radove. Možemo se pohvaliti profesionalnim pristupom i velikim brojem klijenata.

cilj
Vizija i misija


Vizija

Vizija je da život u poslovnom i privatnom okruženju učinimo bogatijim i udobnijim kroz realizaciju naših mnogobrojnih usluga.

Misija

Misija je da širokim spektrom usluga koje nudimo, obezbedimo kvalitetne usluge našim klijentima koje prevazilaze njihova očekivanja.

Način na koji težimo da postignemo: 

Profesionalni standardi, sigurni rokovi, optimizacija troškova kada su u pitanju procesi radova, stalni razvoj i istraživanje novih poslovnih mogućnosti.