Skip to content

ADAPTACIJA I RENOVIRANJE

adaptacija i renoviranje | vcms

Postoje određene faze radova kao i specifične procedure koje se obavljaju prilikom procesa renoviranja i adaptacija. Naši stručnjaci – arhitekte, dizajneri enterijera, građevinci, vodoinstalateri,  električari, gipsari, stolari… od Vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora, napraviće ono što želite. Možemo Vas u potpunosti osloboditi obaveza i gubitka
vremena koje je zaista neophodno utrošiti na planiranje, izvođenje, koordinaciju radova i mnogih drugih stvari koje su bitne kako bi radovi bili izvedeni što brže i uz željeni kvalitet.

Jedna od najstresnijih faza kod adaptacija i renoviranja, jeste ona kada shvatite da će troškovi biti gotovo duplo veći od onih koje ste planirali. Sa nama se to neće desiti, od nas dobijate jasnu ponudu, efikasnost i mnogo dobih ideja za Vaš novi prostor. Prema Vašem budžetu prilagođavamo izvođenje svakog detalja, vodimo računa o svemu a naročito o roku koji smo dogovorili.

planiranje troškova | vcms

FAZE KROZ KOJE PROLAZIMO U PROCESU RENOVIRANJA I ADAPTACIJE PROSTORA:

Pogledajte deo radova PRE i POSLE i uverite se da je sa nama moguće, dobiti prostor u kojem se uživa.

Sve što budemo dogovorili, uradićemo po sistemu “ključ u ruke”. Naše iskustvo u adaptaciji i stambenih i poslovnih prostora, odnosno njihovom renoviranju, daje nam za pravo da Vas pozovemo da nam date priliku. Ostalo je naše.

Adaptacija ili renoviranje, nije previše komplikovan posao, ukoliko ga mi radimo za Vas.

Radovi koji ne spadaju u standardnu adaptaciju stanova:

PROFESIONALNE ADAPTACIJE

Vršimo kompletnu uslugu renoviranja/adaptacije i opremanja stambenog ili poslovnog prostora.

Možemo Vam ponuditi kompletnu uslugu ili samo ono što odaberete. Izrađujemo: