Skip to content

PROJEKTNI BIRO

projektni biro

U zavisnosti od namene objekta, odnosno prostorije posebno vodimo brigu o funkcionalnom i estetskom projektovanju unutrašnjih elemenata, nameštaja, izložbenog prostora ukoliko je u pitanju poslovni objekat. Posedujemo iskustvo u oblasti projektovanja i dizajna enterijera koje je potvrđeno angažovanjem za značajan broj domaćih i stranih klijenata.

Projektovanje i uređenje enterijera je izuzetno značajan faktor koji određuje funkcionalnost i estetiku prostora. Pri projektovanju se moraju ispuniti želje klijenata ali ujedno i maksimalno iskoristiti karakteristike samog prostora poput izvora prirodne svetlosti, konfiguracije i oblika prostorije i namene prostorije.

Projektovanje eneterijera vašeg prostora koji izrađujemo predstavlja tehnički elaborat sa grafičkim prilozima i 2D i 3D prikazima svih potrebnih osnova, prikaza, preseka i elemenata koji su obuvaćeni planiranim zahvatima.

Projektom enterijera mogu biti obuhvaćeni celi objekti, a mogu biti obrađene prostorije ili delovi prostora, komadi enterijerske opreme i nameštaja koje želite da naglasite, popravite, osvežite ili funkcionalno doradite.

Aktivnosti koje obavljamo u cilju
izrade kvalitetnog projekta enterijera obuhvataju nekoliko faza:

Naše radove i projekte možete pogledati na našoj 
Instagram stranici…

NAMEŠTAJ

Dizajniramo nameštaj po merama vašeg poslovnog ili stambenog prostora. Unutar naše firme imamo tim koji se bavi izradom nameštaja po meri, tako da nema potrebe da angažujete druge firme na samom opremanju Vašeg prostora. Po sistemu ključ u ruke.

dizajn nameštaja
poslovni prostor

POSLOVNI PROSTOR

Veliko iskustvo u projektovanju i izvođenju radova, kao i kreiranju kvalitetnog kancelarijskog prostora stoji iza nas.

ADAPCATIJA STANA

Renoviranje stanova, kuća, izvođenje svih vrsta radova, pored stvaranja kvalitetnijeg životnog prostora podiže i vrednost nekretnine.

adaptacija stana
Naše najnovije radove i projekte na kojima trenutno radimo možete pogledati na našoj
Instagram stranici…

Pozivamo vas da nas kontaktirate radi svih dodatnih pitanja, nedoumica ili upita za cene, a mi ćemo Vam rado odgovoriti na sve vaše zahteve.

Pozovite nas na 060/711 55 00 ili 061/150 00 35
ili nam pošaljite email na office@vulkancms.co.rs