Skip to content

PROJEKTNI BIRO

projektni biro

PROJEKTOVANJE objekata visokogradnje i enterijera.

ARHITEKTURA I KONSTRUKCIJA

Projektujemo sve vrste objekata visokogradnje: stambene, stambeno-poslovne i poslovne objekte.

DIZAJN ENTERIJERA I 3D VIZUELIZACIJA

Usluga dizajna enterijera obuhvata izradu tehničkih crteža za sve zanatske radove uključujući i projekat rasvete i dizajn nameštaja, uz fotorealistične vizuelizacije, kao i izradu 3D animacija. U zavisnosti šta Vam je potrebno od naših usluga.

Posebno vodimo brigu o funkcionalnom i estetskom projektovanju, u zavisnosti od namene objekta ili prostorije. Posedujemo iskustvo u oblasti projektovanja i dizajna enterijera koje je potvrđeno angažovanjem za značajan broj domaćih i stranih klijenata.

Pažljivo slušajući želje i vođeni potrebama naših klijenata, izrađujemo projekte koji će zadovoljiti težnje i obogatiti kvalitet života.

Aktivnosti koje obavljamo u cilju
izrade kvalitetnog projekta enterijera obuhvataju nekoliko faza:

IDEJNI PROJEKAT

IZVOĐAČKI PROJEKAT

OPREMANJE ENTERIJERA

REALIZACIJA PROJEKTA 

PROJEKTANTSKI NADZOR

NAMEŠTAJ

Dizajniramo nameštaj po merama vašeg poslovnog ili stambenog prostora. Unutar naše firme imamo tim koji se bavi izradom nameštaja po meri, tako da nema potrebe da angažujete druge firme na samom opremanju Vašeg prostora. Po sistemu ključ u ruke. Takođe prilagođavamo dizajn nameštaju koji se može kupiti gotov u nekom salonu nameštaja.

dizajn nameštaja
poslovni prostor

POSLOVNI PROSTOR

Veliko iskustvo u projektovanju i izvođenju radova, kao i kreiranju kvalitetnog kancelarijskog prostora stoji iza nas. Dizajniramo nameštaj po meri ili prilagođavamo gotov nameštaj iz salona nameštaja.

ADAPTACIJA STANA

Renoviranje stanova, kuća, izvođenje svih vrsta radova, pored stvaranja kvalitetnijeg životnog prostora podiže i vrednost nekretnine.     

Uigran tim majstora koji su specijalizovani za adaptacije.

adaptacija stana

DO PROJEKTA IZ SNOVA!

Naše najnovije radove i projekte na kojima trenutno radimo možete pogledati na našoj
Instagram stranici…

Pozivamo vas da nas kontaktirate radi svih dodatnih pitanja, nedoumica ili upita za cene, a mi ćemo Vam rado odgovoriti na sve vaše zahteve.

Pozovite nas na 060/711 55 00 ili 061/150 00 35
ili nam pošaljite email na office@vulkancms.co.rs